Štampa

Partneri

Anita (http://www.anita.com)

Anita fabrika je osnovana 1886. u Nemačkoj. Sedište fabrike je u Brannenburgu u Njemačkoj, a proizvodne pogone ima u Nemačkoj, Austriji, Portugalu i Češkoj. U preko 100 godina dugoj tradiciji posvetili su se izradi ženskog donjeg veša. U saradnji sa ženama korisnicama i medicinskim stručnjacima razvijaju programe u koje je uloženo puno znanja i razumevanja problema žena. 

Specijalnost: Proizvodi sa izvanrednim funkcijama  Filozofija:  Pomoć ženama u specifičnim situacijama

Asortiman obuhvata: Donji veš, Grudne proteze, Kupaće kostime 

 

Abbott (http://www.abbott.com/)

Abbott je multinacionalna kompanija čiji je osnovni cilj unapređivanje medicinske nauke, promalaženje novih lekova, novih tehnologija i novih načina za poboljšanje zdravlja čoveka. Ima istoriju dugu više od 100 godina. Sedište kompanije je u Čikagu, a proizvodi se distribuiraju u 130 zemalja širom sveta.

Zaposleni u Abbottu imaju zajednički cilj: unapređivanje medicinske nauke kako bi pomogli ljudima da žive zdraviji život. To je deo nasleđa. Sada preko 65000 zaposlenih širom sveta dele obećanje za „pretvaranje nauke u brigu o ljudima".

Abbott kompanija obuhvata prodaju, proizvodnju, istraživanje i razvoj širom u istraživačkim centrima širom sveta, svuda gde postoji potreba da budu.

Obaveza za unapređivanjem života prerasta u humanitarne svrhe. Učesnici su raznih socijalnih programa u nerazvijenim krajevima, gde je stanovništvo siromašno ili u krajevima pogođeno prirodnim katastrofama. Obećanje kompanije je da se razvoj i unapređivanje kvaliteta proizvoda odrazi u budućnosti na kvalitet života.

 

 

Boso  (http://www.boso.de/)

Boso je nemačka kompanija sa sedištem u Jungingenu koja proizovdi aparate za merenje krvnog pritiska, digitalne termometre, wellness program. Svojom raznovrsnom ponudom zadovoljava potrebe kliničke prakse i svakog pojedinca koji brine o svom zdravlju. Inovacijama u svojoj proizvodnji obezbeđuju kvalitet i preciznost. Kompanija svojom odgovornošću brine o dobrobiti pacijenata.